בת 8 חודשים - סרבנית

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/10/2011 | 13:57 | מאת: רונית

שלום, בתי בת ה 8 חודשים אוכלת תמ"ל לצד ארוחה אחת ביום של פירות טחונים. היא מסרבת בתוקף לאכול ירקות או בשר. מה עלי לעשות? האם היא חייבת לאכול בשר? התמ"ל לא מספיק ? (היא ניזונה מנוטרמיגן). תודה.

05/10/2011 | 16:46 | מאת: דידי

זה ישמע מופרך אבל.... גם הבת שלי הייתה בדיוק ככה. אני ובעלי בלי קשר שיננו קצת את התזונה שלנו והתחלנו לקנות את העוף של טבעוף ואיכשהו עם הנסיונות אותו היא כן הייתה מוכנה לאכול, כנראה שיש לי בת אנינת טעם

א צריכה סבלנות ,תחילי 1-2 כפיות של מרק טחון גם ,תמתיקי עם בטטה ואם לא הולך סוכר ענבים ושנית א צריכה לחכות מספיק זמן בין הארוחות על מנת שתוכל קצת מרק א יכולה לנסות פירה ולאחר מכן להכניס בהדרגה בשר טחון ויותר מאוחר קציצה מפוררת בתוך פירה למשל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים