מזון לתינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/09/2011 | 23:28 | מאת: רוית

שלום רב! רציתי לדעת כמה זמן לאחר שנתתי בקבוק בבוקר לתינוק בן 6.5 חודשים ניתן לתת את ארוחת הפירות והאם הארוחה היא מחליפה את הבקבוק השני כלומר האם עליי לחכות עוד כ- 3 שעות מהפירות ועד לבקבוק הבא? שאלה נוספת כמה מים פחות או יותר צריך לתת לו לאחר ארוחת הפירות והירקות? תודה רבה

כי לאחר התמ"ל 3-4 שעות בעיקרון הפירות אמורים להחליף בקבוק אבל לפעמים תינוקות לאחר הפירות משלימים עם תמ"ל כך תלוי אם הוא רעב מעט מים לאחר פירות ומרק ורק אם רוצה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים