ארוחות לבן 6.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/09/2011 | 09:52 | מאת: מיכל

שלום יש לי בן בן 6.5 חודשים. שוקל 8.2 קילו. מגיל שלושה חודשים אוכל סימילאק. סדר היום שלו קבוע: 6:00- בקבוק סימילאק (180 מ"ל) 9:00- ארוחת פירות (בננה, תפוח, אגס, מלון, לעיתים טחינה גולמית או אבוקדו) 12:30- ארוחת ירקות (מרק טחון עם הודו, בטטה, קישוא, תפו"א, קוסקוס או עדשים או קינואה) 16:00-בקבוק סימילאק (180 מ"ל) 20:00- בקבוק סימילאק (180 מ"ל) שאלתי היא- איזו כמות צריכה להיות הארוחות של הפירות וירקות?מה הממוצע לגיל הזה ובהתחשב בתפריט שלו? האם 180 מ"ל זה הרבה או מעט מדי? תודה רבה

בגיל הזה יכולים לאכול פירות בין 125-170 גרם ובמרק 150 סמ"ק בקשר נפח בבקבוק מה שאת נותנת זה בסדר לכי לפי הרעב שלו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים