עצירות?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/09/2011 | 11:42 | מאת: תמר

בתי בת 5 חודשים. לפני יומיים האכלתי אותה ב- 8:00 סימילאק עם דייסת קונפלור (אוכלת כבר שבועיים ללא בעיות פעם ביום), לאחר כחצי שעה הקיאה הכל. מאותו היום לא עשתה קקי, ורק הבוקר הופיע גוש קקי מוצק כצורת אבן בינונית (בשונה מהיציאות הרכות הרגילות שלה, שהייתה עושה אחת ליום). מלפני יומיים ועד היום לא אוכלת כהרגלה ופולטת המון. יכול להיות שסובלת מעצירות (יום לפני כן נתתי לה לטעום גזר ותפוח אדמה)?

זה לא עצירות,אני מציעה שתחכי קצת ,תמשיכי עם טעימות ואם ממשיך קחי אותה לרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים