תזונה לתינוק בן 11 ימים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2011 | 12:05 | מאת: איילה

שלום רב אבקש את עזרתכם בני בן 11 ימים נולד במשקל 3590 כרגע משקלו 3640.(לפני שלושה ימים שקל 3540)אינני מניקה אלא נותנת מטרנה ואינני מצליחה לעקוב אחרי כמות האוכל ומספר ארוחות ביממה . יש לי הרגשה שהוא רעב כל 2.5 שעות. במקום 3-4 שעות.ולמרות זאת הוא עלה 120 גרם ב 3 ימים .נאמר לי בביה"ח כי אני צריכה להוסיף כל יום 5 CC בארוחה . כרגע הוא אוכל בין 50-70 CC בארוחה. אבקשכם לעשות לי סדר . 1. מה כמות שהתינוק אמור לאכול בכל ארוחה/יממה בהתחשב למשקלו 2. כמה ארוחות ביום הוא צריך לאכול. 3.האם אני צריכה להוסיף כל יום כמות מסויימת -מהי הכמות 4. עד איזה שבוע( של (גילו )יש להוסיף כמות. 5.מהוא מינימום ומקסימום הפרשי שעות בין הארוחות תודה על עזרתכם

ראשית בגיל הזה הם יכולים לאכול כל2-3 שעות ארוחה 8-9 ארוחות ביום בדרך כלל אוכלים 60 -50 סמ"ק של תמ"ל כל 3 שעות תנסי לא לספור ,תזרמי ,כשי רעב תני לו לאכול ,וזה בסדר אם מתעורר בליילה לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים