תזונה לתינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2011 | 10:01 | מאת: שיר

שלום רב בתי בת 7 חודשים, שוקלת 6.300, גובה 63 ס"מ. נולדה קאנה- 2.300, כיום יונקת כ-4 ארוחות ביום ועוד 2 בלילה ואוכלת 2 ארוחות מוצקות ביום- פירות+ ירקות עם עוף או הודו לאחרונה גם התחלתי לתת לה מספר כפיות של דייסת סולת ביתית בערב כי הרגשתי שההנקה מעט ירדה א. כמה היא אמורה לאכול בגיל זה בארוחה מוצקה?- כרגע אוכלת כמות של בערך 3/4 קערית קטנה או 1 כוס חד פעמית קטנה ב. אני חוזרת לעבוד בעוד חודש כשתהיה בת 8 חודשים, ולא הייתי מעוניינת לתת לה תחליף חלב. האם אפשר להכניס עוד ארוחות מוצקות ומה מומלץ. אני מאוד רוצה להניק בבוקר ובערב ושבשאר היום במסגרת המעון יתנו לה אוכל רגיל. זה אפשרי? תודה שיר

כמות שכתבת נכונה עדיין בגיל 8 חודשים את צריכה לתת בקבוק תמ"ל או להניק אותה או חלב שאוב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים