תזונת תינוק בן שבוע וחצי - בדחיפות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/09/2011 | 06:56 | מאת: מיה

בן שבוע וחצי אוכל מטרנה. בבי"ח קיבל סימילאק. יש האכלות שהן בסדר אוכל בסביבות 60-70 וישן 3 שעות אבל יש האכלות שאוכל ממש קצת נרדם לאחר מכן לשעה בערך ואחר כך מתעורר, כאילו רוצה לאכול עוד אבל מתקשה לאכול עוד או להירדם, כואבת לו הבטן ונראה שיש לו גזים. הדבר המרגיע אותו זה שהוא אוכל כל פעם קצת אבל מרגישים שזה גורם לו לכאבי בטן והוא לא רגוע - במיוחד בלילה ואחרי הצהריים ואז גם יש בלאגן בארוחת כי הוא לא אוכל סדיר.מה לדעתך לעשות? האם צריך להחליף לו את האוכל בחזרה לסימילאק? יש לציין כי הצואה היא צהובה במרקם של משחה סמיכה כזאת. תודה על התשובה. מיה

25/09/2011 | 12:53 | מאת: ד"ר בתיה וייס

בגיל זה הארוחות אינן מסודרות עדיין והתנהגות התינוק תקינה. אם עולה במשקל מציעה להמתין בסבלנות ולא להאכיל בכוח או בלחץ.איני ממליצה על החלפת פורמולה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים