תזונה לתינוקת בת 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/09/2011 | 08:15 | מאת: מור

לום, ביתי בת 5 וחצי חוד', ב- 7:30 היא אוכלת מטרנה 120 מל' ב- 11:00 אוכלת מרק ירקות טחחון ב-13:30 שותה מים של המרק שבהם יש: מים, פטרוזיליה, שום, בצל, וכרפס, כמובן שאני מסננת ונותנת לה רק את המים והיא מאוד אוהבת. ב 16:30/17:00 אוכלת פירות ב 20:00 מטרנה 120. יש משהו שאני צריכה להוסיף? לשנות? האם זה מעט מידיי? מותר לתת לה ביצה? מתי עליי להחליף לה את המטרנה? ומתי אועכל להוסיף לה קטניות למרק? תודה וסליחה על אורך השאלה. שנה טובה

מיותר לתת לה מים צלולים,תני במקום בקבוק תמ"ל תמ"ל ממשיכים לפחות עד גיל שנה ביצה בגיל 10 חודשים קטניות את יכולה להכניס בגיל 6 חודשים שנה טובה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים