עדשים , שקדים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/09/2011 | 14:11 | מאת: שרון יוסף

שלום, ברצוני לדעת האם העדשים הכתומות זהים לעדשים החומות מבחינת כמות הברזל והחומצה פולית ? שנית, האם הערכים התזונתיים של העדשים נשמרים במקרר יום-יומיים ? שאלה נוספת: מה כמות הסידן המצויה בשקדים? וכמה מומלץ לתת לפעוטה בת שנתיים (שקדים טחונים כמובן) תודה

אין הבדל בכמות הברזל וחומצה פולי בעדשים בקשר לשקדים אם את נותנת 3 כפיות שקדיה טחונה,את מגיעה לכות קטנה מאוד של סידןולכן ההמלצןת לסידן הן מוצרי חלב אם אפשר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים