בן 7 חודשים חסר תאבון לחלוטין

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/09/2011 | 12:55 | מאת: רינה

בני בן 7 וחצי חודשים לפני 3 שבועות יצאו לו 2 שיניים תחתונות ומאז הוא סובל מחוסר תיאבון מוחלט מהרגע שהוא מתעורר בבוקר ועד שהוא הולך לישון בערב . הוא אוכל רק מרק 240 CC עם תיאבון ומטרנה פירות ודייסה הוא לא רוצה בכלל ואני נאלצת לתת לו בכוח . סה"כ הוא אוכל בערך 700 cc ביממה . במשקל ובגובה הוא תקין ( 8 קילו ו70 ס"מ) הוא עלה במשקל בשבועיים האחרונים אבל רק בגלל שאני נותנת לו אוכל הכח . הרופאה בדקה אותו ואמרה שאין לו וירוס אבל לא עשו לו בדיקות דם . מה עליי לעשות ? כמה זמן זה אמור להימשך החוסר תאבון ?

את חייבת להפסיק להאכיל אותו בכוח כי בסוף הוא לא ירצה לאכול תנסי לשמור על מרווחים של זמן בין ארוחה לארוחה כ4 שעות ומה שאוכל תוך 5-10דקות לאחר מכן תפסיקי תשקלי אותו עוד חודש

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים