תזונה לתינוקת בת 7 וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/09/2011 | 20:38 | מאת: נירית

שלום, בתי בת 7 וחצי חודשים יונקת. היא מקבלת מזון מוצק של פירות וירקות כולל עוף. בגן היא אוכלת חלב שאוב (ולעיתים סימילק) מבקבוק. לאחרונה היא מסרבת לאכול מבקבוק. את הירקות והפירות היא אוכלת יפה וזהו. היא ממשיכה לינוק ממני הנקת בוקר, אחר הצהריים, ערב ולילה. אבל אל מוכנה בקבוק. רציתי לדעת אם אפשר לתת לה בגן מזון אחר מלבד בקבוק? האם אפשר בגיל שלה כבר לתת דניאלה למשל? תודה מראש, נירית. רק אציין שמדובר בתינוקת קטנה, משקל נמוך.

ראשית את יכולה לתת עוד ארוחה נוספת של מרק טחון ובכל זאת את צריכה להתעקש עם בקבוק (אם לך קשה שבגן יעשו ,תוך 2 ימים זה אמור להסתדר ) בקשר לדניאלה וגבינה לא מתאים בגיל הזה רק בגיל 10 חודשים ,את יכולה לתת דייסה עם תמ"ל או חלב שאוב ולהאכיל אותה בכפית ,גם אבוקדו ופירה את יכולה לתת ובכל זאת עם סבלנות תצילי לתת בבקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים