תפריט נכון ומשביע לילד בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/09/2011 | 19:20 | מאת: אלינה

שלום. הילד שלי בן 8 חודשים ואני מעוניינת לדעת מה תפריט הכי נכון ובריא לילד בגיל הזה, זאת אומרת אם תוכלו להביא לי דוגמא של מה לאכול ובאיזה שעות ? ואיך להתחיל את היום ? איך לסיים אותו שיהיה שבע לילה שלם? ומה הוא כבר צריך לקבל במהלך היום . חלבי? בשרי? פרות? ירקות? תודה רבה

את יכולה להתייעץ בטיפת חלב ובכל אופן בגיל הזה אוכלים כל 4-5 שעות בוקר בקבוק תמ"ל לאחר מכן פירות ארוחה בשרית (עוף עם תפו"א וקצת ירקות ,לבשל ולטחון ) בקבוק תמ"ל בערב אפשר קצת תפו"א או אבוקדו עם פנים של עגבניה בקבוק תמ"ל ואת יכולה לשים דייסה

18/09/2011 | 00:06 | מאת: אלינה

איך את מסתכלת על לתת לילד בגיל 9 חודשים ביצה, חלבי( אם כן אז איזה?) , ואוכל עם תבלינים כמו פפריקה מתוקה ומלח , ולמה מתכוונים בטיפת חלב שאומרים שאפשר לתת הכל מהשולחן ?הרי קשה לתת בגיל הזה אוכל שהוא מהתנור, מה אסור בגיל הזה ?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים