תזונה לילד רגיש לחלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/09/2011 | 14:22 | מאת: מירי

שלום בני בן ה-7 אלרגי לחלב והומלץ לי לא להרבות במוצרי סויה. האם מעדן סויה פעם ביום זה בסדר ? מה דעתכם על מוצרי חלב מאורז/שקדים/סויה אורגנים המשווקים בקרטונים בסגנון החלב העמיד? תודה

אם רגיש לחבון חלב פרה ,רין לך בריכה את צריכה לתת חלב סוייה ,מעדן סוייה ,יוגורט סוייה אפשר לתת מעדן סוייה 1 ביום בקשר למוצרי חלב מאורז הערך התזונתי ירוד מאוד כי כמעט אין חלבון ולכן לא מומלץ בקשר לחלב סוייה אורגני אין בעייה

15/09/2011 | 11:01 | מאת: מירי

ומה לגבי הערך התזונתי של חלב אורז ושקדים ? האם יש לך המלצות נוספות למשקאות עם ערך תזונתי טוב שאוכל לתת לו בבוקר ? תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים