להפסיק עם בקבוק הבוקר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/09/2011 | 19:06 | מאת: אימא

שלום, בני בן השנה ו-11 חודשים באחוזון גבוה מבחינת המשקל. הוא נהג לאכול בקבוק בבוקר, ארוחת ביניים קטנה בעשר, ארוחת צהריים,פרי/יוגורט אחהצ, ארוחת ערב ובקבוק לפני השינה. עכשיו בגן החדש הואמקבל ארוחת בוקר מלאה מוקדמת (8:30) ואתה הוא לא אוכל משום שהוא מלא מהבקבוק ובעשר מקבל ביסקוויט. שאלתי: האם ניתן להחליף את הבקבוק בארוחת הבוקר בגן ומה ניתן לתת לו כשמתעורר שיחזיק אותו למשך שעה-שעה וחצי ועדיין יאפשר לו לאכול ארוחת בוקר? האם ביסקויט של תינוקות הוא אופציה טובה?(מזכירה שהוא מקבל פתי-בר בגן).

אפשר להקטין את כמות התמ"ל בבקבוק תני לו 100 סמ"ק למשל ,אין טעם לתת עוגיה כי אין בה כלום רק סוכר ארוחת בוקר צריכה להישאר כפי שהיא

14/09/2011 | 19:38 | מאת: אימא

האם ניתן לתת פרי או יוגורט במקום בקבוק הבוקר?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים