משהו שהטריד אותי...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/09/2011 | 12:45 | מאת: שרית

קראתי כתבה בנושא של אנטיביוטיקה לאחר שהנושא עלה בשיחת אמהות בגן והבנתי שאין לי בכלל מושג בעניין אז קראתי קצת פה ושם והאמת- העניין קצת מטריד אותי, מעבר לנטילת אנטיביוטיקה שלעיתים באמת אין ברירה לא חשבתי על כך שגם באכילת עופות יש אנטיביוטיקה...האם זה משהו שבאמת ניתן להימנע ממנו? האם אני מגזימה? ומה בכלל צריך לעשות כדי להימנע מלקיחת אנטביוטיקה?

ממה שידוע לנו שאפשר לאכול עופות רגילות יש למשרד הבריאות פיקוח על מזון אם את לא שקטה והילדים שלך גדולים את יכולה לקנות עוף אורגני

14/09/2011 | 11:12 | מאת: שרית

תודה בריגיט, בפיקוח לא הכי מרגיע אותי משום מה...ומעניין אותי דווקא לנסות עוף אורגני, את מכירה? ניסית? איפה בכלל קונים דבר כזה, בסופר רגיל? תודה...:)

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים