תינוק בן 7 חודשים מקיא

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/09/2011 | 20:57 | מאת: רינה

בני בן 7 חודשים ומגיל 5 חודשים הוא אוכל 2 ארוחות מוצקים של פירות ומרק בלי בעיה. בשבועיים האחרונים הוא תמיד מקיא את המרק של שעה 4 ( עוף עם בטטה ותפוחי אדמה וקישואים ) אבל הוא מקיא אותו תמיד בתחילת הארוחה של שעה 7 ( דייסת מטרנה ) . על הכפית הראשונה של הדייסה הוא מקיא את כל המרק . עשיתי בדיקה וזה תמיד קורה רק שהוא אוכל מרק בצהריים . . זה ממש מוזר שהוא מקיא תמיד 3 שעות שעות אחרי המרק ותמיד ברגע שאני נותנת דייסה . אציין כי יצאו לו לפני שבועיים בערך שיניים . אני ממש מודאגת ולא יודעת כיצד עליי להתנהג . האם עליי להפסיק לתת לו מרק ? תודה .

תנסי לתת ארוחת מרק לא ב16 אלא תהפכי את הארוחות ,נניח ב12 בצוהריים וקצת תקתיני את הכמות בהתחלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים