לא רוצה מטרנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/09/2011 | 11:56 | מאת: ליאור

שלום רב, ילדי בן שנה ושלושה חודשים כאשר במהלך השבועיים האחרונים הוא מסרב לשתות מטרנה- לא בבוקר ולא בערב. ניסיתי להוסיף למטרנה שוקולית, קניתי דייסות בטעמים שונים, ניסיתי לתת בכוס, בצלוחיות ומה לא- שום דבר לא עוזר, הוא פשוט מסרב. אציין שעשיתי הפסקה עם ההצעות ועדיין הוא לא רוצה באופן כללי הוא נהיה גם בררן באוכל למרות ההפרשים הגדולים שאני עושה בין הארוחות. כרגע אוכל: 7:00- יוגורט ביו טבעי 11:30- צלוחית פירות+שקדיה/טחינה 16:00- שתי קציצות+פתיתים 19:30- חצי פרוסת לחם+ חצי חביתה+ חצי מלפפון+ 2 יוגורט מלבד מה שכתבתי הוא לא מוכן לאכול משהו אחר ולגוון, גם את מה שכתבתי הוא לא תמיד אוכל. האם זה צריך להדאיג אותי שהוא לא אוכל מטרנה/דייסות, מה דעתך לגבי מה שאוכל והאם צריך ויטמינים? אגב, הוא ילד פעיל מאוד עולה יפה במשקל(שוקל 11.7) סליחה על השאלות הארוכות, אודה לתשובתך

אין טעם להציע מטרנה אם לא רוצה ולכן יש להפסיק,לפי מה שכתבת אוכל מצויין ,מבחינת ירקות אוכל מעט ובררן ,לא הייתי לוחצת הכי חשוב זה לאכול ביחד כעת הוא לא צריך ויטמינים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים