ביצים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/08/2011 | 17:15 | מאת: דקלה

שלום רב, ביתי בת 11 חודשים וטרם נתתי לה ביצים. היא ניזונה מחלב אם, ממוצקים- עוף/ בשר+ ירקות+ קטניות, פירות+ שקדיה, ובייבי ביס כחטיף בריאות( עד עתה זה המזון ). איך מומלץ להתחיל לתת את הביצה? רק חלמון/ חלבון/ הכל יחד כקשה או כחביתה? תודה מראש, דקלה

29/08/2011 | 12:43 | מאת: מיקה

אפשר לתת ביצה בכל צורה, בלי להפריד (אלה ההנחיות החדשות), רק חשוב שהביצה תהיה עשויה ע"מ לשלול סלמונלה. כלומר, לא ביצת עין וכיו"ב. אגב, בייבי ביס הוא לא חטיף בריאות, הוא סתם אויר נטול ויטמינים. אם כבר ביסקוויט, אז תני אצבעות מטרנה.

29/08/2011 | 13:09 | מאת: דקלה

מיקה היי, תודה על התשובה. חשבתי שבייבי ביס בריא כי עשוי מאורז, אכן יש שם אבקות לטעמים. לגבי אצבעות מטרנה שאלתי והתייעצתי ואמרו לי שהן מאוד קשות ולכן לא כדאי לתת. אגב- מה יש בהן? הן אכן בריאות? את ניסית? תודה, דקלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים