דייסה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/08/2011 | 13:01 | מאת: רוני

שלום התינוק שלי בן 5 חודשים, אני רוצה לתת לו דייסת אורז, האם אני יכולה לתת דייסה כמנה שלמה (180 מ"ל תמל) או שגם היא צריכה להיות בדר טעמיות? ואם כמנה, כמה מנות ביום ניתן לתת לתינוק וכמה כפיות מדידה של דייסה לכל 180 מ"ל תמל? תודה

את יכולה לתת דייסת אורז ולא צריך טעימות הכמות מומלצת למנה של תמ"ל 180 סמ"ק היא 2-1 כפות מדידה של מטרנה או סימילק לא לתת דייסה על בסיס מים רק על בסיס תמ"ל את לא צריכה לשים דייסה בכל בקבוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים