שאלה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/08/2011 | 12:12 | מאת: סיגל

שלום רב התינוק שלי בן 5 חודשים, הוא ניזון מתמ"ל (180 מ"ל 5 ארוחות ביום) ונותנת לו טעימות החל מהחודש הרביעי. מקבל ברזל וויטמין D3 הוא ישן משעה 9 או 10 עד 6 בבוקר רצוף. כבר שלושה ימים ברצף, הוא מתעורר בשעה 4 בבוקר ואוכל.יש לציין שהוא שוקל כ- 7.5 ק"ג. האם ההתעוררות שלו קשורה לשובע שלו? אני מציעה לו אוכל לפני שינה, לפעמים הוא אוכל ולפעמים לא רוצה. האם לפי המשקל שלו, כמות האוכל שאני נותנת היא בסדר? או שיש צורך לשנות? תודה מראש סיגל

לפעמים יכולים פתאום להתעורר לאחר שלא התעוררו קודם תנסי בבקבוק אחרון להוסיף דייסת קורנפלור כף מדידה ל180 סמ"ק תמ"ל ,אם לא עוזר יתכן שתקופת התעוררות תהיה קצרה ושוב ישן ליילה רצוף : בגיל הזה עדיין בסדר שתתעורר לפעמים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים