מבולבלת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/08/2011 | 12:20 | מאת: בר

בני בן שנה ועשרה חודשים. נוצר מצב שאני לא יודעת איך לסדר לו את הארוחות הוא לא אוהב יוגורטים מעדנים קורנפלקס וגבינות כך שיוצא שבבוקר מקבל את התמ''ל שלו אחרי שעה א. בוקר שמנת עם לחם או ביצה או טונה אחרי שעתיים צוהריים בשרי. כשקם משנת צהריים מקבל פירות ופרוסה ואחרי כמה שעות עוד ארוחה של ירקות או פירה או פסטה ולפני השינה תמ''ל. שאלתי היא האם זו כמות נורמלית של ארוחות? זה לא יותר מידי לחם ופחמימות? האם להמשיך בתמ''ל או שזה מיותר? ומה אפשר לתת עוד במקום כל מה שלא אוכל? תודה

בסדר גמור לא נורא אם לא אוהב קורנפלקס (איאפשר לומר שקורנפלקס הוא מאכל בריא במקום יוגורט אפשר גבינה או שמנת או טחינה או חומוס או אבוקדו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים