גרבר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/08/2011 | 07:12 | מאת: שוש

אנחנו נוסעים לשבוע לחול עם תינוק בן 9 חודשים ברור שלא ניתן לקחת מרק ופירות טריים לכן חשבתי להאכיל אותו בגרבר. ראיתי שעל הקופסאות יש שלבים. איזה שלב צריך ילד בן 9 חודשים ? האם יש גם מרקים בקופסאות לתינוקות, במה עוד ניתן להאכיל ילד בן 9 חודשים כשנמצאים שבוע רחוק מהבית ללא יכולת להכין אוכל ?

11/08/2011 | 11:22 | מאת: מיקה

קחי איתך גרבר ירקות מעורבים- להיט אצלנו!! וגרברים שלב 3 של פירות טרופיים, סלט פירות וכיו"ב ואת מסודרת. את כל היתר, תוכלי לתת לו בכל מקום שתאכלו אתם.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים