האם להפחית אוכל?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/08/2011 | 00:57 | מאת: אמא

שלום, בתי בת 3.5 חודשים. שקילה אחרונה 6.800 , 65 ס"מ. אחות טיפת חלב הגדירה אותה כשמנה למרות שלא נראת ככה לדעתי. פשוט ילדה ארוכה.ואמרה שיש להפחית מס' ארוחות ביום מ-7 ל-6, ולתת במרווחים של 4- 4.5 שעות. יש לציין שאוכלת 120 CC כל 3 שעות (היא לא מוכנה להגדיל כמות), 3 פעמים ביום חלב אם שאוב ו- 4 פעמים סימילאק. היא לא נוהגת לבקש אוכל, ילדה רגועה לחלוטין. מה עליי לעשות? האם להפחית ארוחות? אני מאכילה אותה גם בלילה...

את עושה בסדר גמור ,על תפחיתי את המספר ארוחות ,תמשיכי כפי שאת עושה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים