תינוק בן 9 חודשים לא רוצה לאכול מרק ירקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/08/2011 | 15:21 | מאת: נתי

שלום רב, בגיל 6 חודשים החל לאכול מוצקים פירות ומרק ירקות את הפירות תמיד אהב את המרק ירקות תמיד אכל די בכוח ובלי חשק עם הרבה משחקים שלי מסביב כדי שיאכל. לאחרונה ממש מתנגד לאכול גם בנפרד ושלם לא רוצה קישוא בטטה או גזר שום דבר לא מוצא חן בעיניו. אני מנסה בכל מיני צורות ולא הולך. קציצה מפורקת הוא קצת אוכל. הוא גם קצת לא מאמין לי שאני מכניסה לו אוכל לפה שזה משהו שהוא אוהב ונוצר משבר אמון. מה ניתן לעשות והאם האוכל הנ"ל באמת חשוב לצורך התפתחותו? האם להפסיק את המרק ירקות? האם יש תחליפים? תודה על תשובתכם

תעשי הפסקה עם מרק ירקות שבועיים ותנסי לראחרמכן אורז מבושל או פירה ובהדרגה להכניס בשר טחון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים