תאומים שלא רוצים לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/08/2011 | 09:28 | מאת: יהושע

בני 10 חודש. שניהם במשקל חסר. הבן שורל 6.1 הבת 7.1 ק"ג. הייתי אצל דיאטנית ונתנה לי תפריט בשבילם. בכל מקרה הבן שלי יותר מהבת עושים המון בעיות באוכל. את התמ"ל במהלך היום הם מסרבים. לכן אני מאכיל אותם רק בלילה כשהם חצי ישנים. כל שעתיים לערך. מזון מוצק..אני טוחן להם אורז מלא..קטניות..וכבד עוף..או הודו אדום (הם עם ברזל 0) אבל תמיד הבן שלי צורח וצווח ומסרב ואני מוצא את עצמי מאכיל אות בכוח. כנראה פישלתי עם חווית האכילה איתו. הבת שלי אוכלת בסדר. איך לתקן? איך אני יכול לגרום לו לרצות לאכול?

אני חושבת שאתה צריך הדרכה יותר אינטנסיבית ,תבקש מהרופא שלך שיפנה אותכם עם התאומים למרפאה להפרעות לגיל הרך (יש בתל השומר ,שניידר ,דנה ) ,תוכל לקבל מהנה יותר אינטנסיבי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים