סירוב לאכול מנה חמה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/08/2011 | 08:20 | מאת: סאלי

שלום רב, בני בן 5.5 שנים, כשמאז גיל שנה מגלה סלקטיביות במזון. למרות זאת, אנו משתדלים שיאכל תפריט יומי הכולל את אבות המזון. לפני כשבועיים החל להתלונן על בחילות לפני אכילת המנה החמה. ומאז הוא מסרב לאכול מנה חמה, בתלונה על כך שיש לו בחילות. הבחילות אינן מופיעות לקראת אכילת מנות אחרות - כריכים/פירות וירקות. מה ניתן לעשות על מנת לגרום לו לאכול בכל זאת מנה חמה? האם הבחילות מופיעות (בנוסף לכך שהוא מסרב לאכול מנה חמה) בעקבות החשיפה לשמש/מזגנים וכו'? בתודה מראש על התייחסותכם.

תנסי לתת אותה מנה לא חמה אולי בטמפ החדר (עוף קר עם אורז למשל ) יתכן שהבחילות זה עיניין התנהגותי אבל אם תיראי שזה ממשיך קחי אותו לרופא

07/08/2011 | 08:09 | מאת: סאלי

לבריגיט, תודה רבה!

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים