כמה אוכל לתת??

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2011 | 20:51 | מאת: נעה

היי, הבת שלי בת 9 חודשים שנולדה היא אחוזון 95% במשקל ובגובה. שוקלת 10 ק"ג, גובה- בערך 76 ס"מ. ינקה עד גיל 5.5 חודשים. היום אוכלת: בוקר מוקדם 180 CC תמ"ל, ארוחת עשר- פירות טחונים כ- 150 CC + הרבה מים, צהריים- 200 CC מרק עוף+ירקות והרבה מים, ארוחת ארבע- גביע קטן של גמדים/פרוסה עם ממרח חרובים+ מים, ארוחת ערב- 1.5 פרוסות לחם עם גבינה, אבוקדו וחלמון+מים. * אם היא עייפה אז היא אוכלת 160 CC דייסה. לפני השינה, אחרי מקלחת- 60-120 תמ"ל. אני לא יודעת אם אני מאכילה אותה יותר מידי או בדיוק נכון... אם היא לא רוצה לאכול היא לא אוכלת. שותה המון מים 180-220 CC ביום. מה הכמויות של אוכל שהיא צריכה? מה הכמויות הממולצות לחודשים הקרובים. תודה :)

את לא צריכה למדוד כמויות ,את צריכה לתת לה לפי רעב ולהפסיק כשי שבעה לפי הרישום זה בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים