בתי בת 9 חודשים דחוףףףףףףף

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2011 | 09:55 | מאת: אור

בתי אוכלת אוכל מיוחד סימלאק 60/40 שזה אוכל ללא סידן בעקבות שנולד עם דיסן גבוה בשתן ובדם. היא התחילה לאכול ב10 אוכל גרבר פרות ובצהרים מרק עם ירקות ולפעמים גם קציצה..אחרי זה זה אוכל מהבקבוק השאלה שלי אני נותנת לה נגיד בסביבות 8 180 אבל היא מתעוררת לי באמצע הלילה כמה פעמים לפעמים ב1 ואחרי זה ב4 לפעמים אני מושכת ונותנת לה ב12 בלילה כדי למשוך אותה לא עוזר כמה לי 4 בבוקר מה לעשות ? אני לא יכולה לתת לה גבינות או דייסה כי יש בזה סידן מה עושים??????????

בבוקר בקבוק סימילק 60/40 ארוחה הבאה פירות כפי שאת עושה צוהריים מנת בשר עם תוספת 0בשר או עוף כל יום ולא לפעמים ) א ביניים בקבוק סימילק 60/40 ארוחת ערב שוב ארוחה בשרית או פירה עם אבוקדו (בגיל 10 חודשים תוכלי לתת ביצה עם אבוקדו (בעונה ) ושוב לאחר מכן בקבוק 60/40עם כפית דייסה (את יכולה לתת )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים