מסרבת לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2011 | 07:14 | מאת: מודאגת

שלום רב, בתי בת 3 חודשים ושבוע. מיום שבת מסרבת לאכול את כל האוכל- חלב אם בבקבוק או תמ"ל- הייתה אוכלת 120 CC וכעת אוכלת רק 60-70, או שמסרבת לאכול בכלל. אולי כואב לה הגרון או משהו אחר מציק לה? אני נורא מודאגת. איך יכול להיות שלא רוצה לאכול ונהייתה סרבנית אוכל? יש לציין שמתנהגת רגיל ורגועה ולאחרונה התחילה לצעוק כדיבור.

04/08/2011 | 09:23 | מאת: ד"ר בתיה וייס

אם הילדה אינה נראית חולה המתיני בסבלנות. לא האכיל בכוח או מתוך לחץ. גשי לרופא הילדים לבדיקה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים