הוצאת אויר ופליטות לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/08/2011 | 11:09 | מאת: נעמה

שלום רב, אני מקווה שאני פונה לפורום הנכון... בתי בת 3 חודשים, ילדה חיונית וחייכנית. במהלך כל ארוחה אני עושה לה או שהיא עושה בעצמה הפסקה להוצאת אויר ולאחר מספר דקות ממשיכים או שמפסיקים (תלוי מה הילדה רוצה). בעת הוצאת האויר יוצא לה בדר"כ גרפעס גדול וטוב מה שגורם לי לחשוב שהוציאה אויר כמו שצריך. לפעמים אחרי הגרפעס היא עושה עוד גרפעס קטן איתו פולטת קצת/הרבה. לאחרונה שמתי לב שאפילו אחרי שעה וחצי/שעתיים מהאוכל יש לה גרפעסים שמציקים לה ועל כן בוכה מאוד ולרב אני מתחילה לנחשלמה בוכה (עייפה, גרפעס, וכו'). כמו כן פולטת בזמן הזה. האם ייתכן שהילדה פולטת שעתיים אחרי האוכל ? חשוב לציין שהפליטה שלה איננה מימית אלא יותר צמיגית.. אשמח לעזרה או הפנייה לפורום הנכון. תודה רבה

03/08/2011 | 11:20 | מאת: נעמה

בהמשך להודעה שלי.. שכחתי לציין שהילדה אוכלת סימילאק אדוונס. יכול להיות שהאוכל פתאום לא טוב לה וצריך להחליפו ??? תודה

10/08/2011 | 01:12 | מאת: בני

בתחילה חשבנו שגזים-עברנו לסימלק טופ פרי ללא לקטוז אבל הבעיה היא הוצאת הגרעבס שתקוע ומשגע שעות. זה היה לראשונה יום אחרי הלידה שממש הכחילה עד שהשתחרר הגרעבס מאז הילדה גדלה יפה אבל מקטרת שעות עד שהמועקה משתחררת . מה יש למומחי הפורום להציע?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים