התעוררות בלילה לאוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/08/2011 | 18:13 | מאת: רונן

שלום.בני בן שנתיים בחודש הבא בריא,במשך השנה שחלפה הוא מתעורר כמעט מידי לילה בשעות הקטנות ומבקש לאכול למרות שהוא אוכל ארוחה אחרונה מזינה בשעה שבע וחצי בערב ובסופה אינו דורש יותר,אשמח לקבל תשובה איך אפשר לגמול אותו מהמצב הזה.

תציעי לו בקבוק תמ"ל בסוף ארוחת ערב ואם לא רוצה ואם מתעורר בליילה על תני אוכל וכל פעם שיתעורר תחזירי אותו למיטה ,כך כמה פעמים עד שלא יתעורר רק תהיה רציפה עם מה שאת עושה (על תוותרי )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים