בישול בברזל יצוק לאנמיה חמורה לתאומים בני 9 חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/07/2011 | 22:08 | מאת: יהושע

לתאומים שלי אנמיה חמורה. הברזל ברמה של 0 כמעט. הם בני 9 חודש. ע"פ המלצת הרופאה אני נותן להם 10 טיפות ברזל ואף הגדלתי כמות לבקשת הרופאה ל15 טיפות אבל הכרזל לא עולה בדם שלהם. עשו להם ספירת דם. קראתי שבישול בסיר יצוק בברזל..בלי ציפוי אמייל עשוי להועיל מכיוון שכנראה כמות מזערית מהסיר עוברת למזון המבושל ומשם למי שאוכל את המזון. האם זה עשוי לעזור? ואם כן איפה ניתן לרכוש סיר כזה??

את צריכה לפנות לרופאה שלך שתשלך אותך להמטולוג על מנת לעשות בירור לאנמיה סיר מברזל לא תעזור לעלות את הכמות הברזל בדם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים