הנקה בגיל 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

27/07/2011 | 10:34 | מאת: אורית

הבת שלי בת 8 חודשים. אוכלת פירות,ירקות ודיסה מכפית אבל לא מוכנה לקחת בקבוק. בלילה היא מתעוררת כל שלוש שעות ולפעמים אפילו פחות כדי לינוק. אותי זה מתיש ומעייף וזה נראה לי גם לא תקין. מה עושים? איך גורמים ועוזרים לילדה ליצור פערים יותר גדולים בלילה? תודה

תעשי סדר עם הנקות תשאירי הנקה 1 בלבד בליילה תנסי בארוחה אחרונה לתת דייסה על בסיס תמ"ל עם כפית ואם מתעוררת בליילה הנקה 1 בלבד מותר לה להעורר עוד בליילה

28/07/2011 | 10:46 | מאת: אורית

היא מקבלת בארוחה לפני השינה דייסה עם תמ"ל.הכמות שהיא אוכלת זה על בסיס 120 CC מים. הבעיה היא להרדים אותה בחזרה כשהיא מתעוררת. היא בוכה ולא מצליחה לחזור לישון. לפעמים מים קצת מרגיעים אותה אבל אחרי חצי שעה היא שוב תבכה. האם זה נכון לתת לה בגיל הזה (8 חודשים) לבכות עד שתרדם? אני לא מצליחה להחזיר אותה לישון. אני לא יודעת אם זה משמעותי אבל היא מטופלת בכדורים בגלל בעיה בבלוטת התריס-לפי הבדיקות היא מאוזנת. תודה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים