פוליקוז

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/07/2011 | 10:18 | מאת: גייל

שלום, בני בן שנתיים וחצי ומקבל מזה כשנה וחצי תוספת פוליקוז למטרנה בהוראת רופא ותזונאית. רציתי לשאול, האם ניתן להמשיך ברציפות להוסיף את הפוליקוז במשך תקופה כה ארוכה והאם הכמות שהוא צורך תקינה - פעמיים ביום תוספת של ארבע כפיות (כפית מדידה של מטרנה) ל-4 כפיות מטרנה בבקבוק? תודה רבה!

אחד מהתפקידים של הפוליקוז הוא לעלות במשקל השאלה אם הילד צריך לעלות במשקל למה להמשיך עם מטרנה ופוליקוז כאשר יש פורמולה יותר מתאימה שנקראת נוטרן גוניור או פדיאשור פני לרופא ולדיאטנית שלך ותבקשי שיחליפו לו(לדעתי כמובן כל עוד שלא רגיש לחלב )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים