סירוב לאכול מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/07/2011 | 13:21 | מאת: טל

בתי בת 6 חודשים ושבועיים, שוקלת 6.5 ק"ג.התחלתי לתת לה מוצקים (מרקם חלק, פירות וירקות) בסביבות 5 חודשים. ההתחלה הייתה טובה אך לאחר שבועיים בערך הייתה רגרסיה עד הפסקת אכילתם. היא לא מסכימה לפתוח את הפה, נועלת את הלסתות ולפעמים בוכה. אני לא רוצה שתהיה לה חווית אכילה שלילית ומתוחה (אני מנסה להסתיר את התסכול, לא תמיד מצליחה) ואין לי מושג איך לפתור את זה. ניסיתי להחליף מקום אכילה, להחליף חומרי גלם בלי הועיל.. האם יש לכם עוד עצות כיצד להתגבר על המכשול? המון תודה!

תנסי עם כפית שוב פעם כל 3 ימים(קחי כפית ידידותיתל תינוקות כמובן ) ,בינתיים תני לה טעימות עם אצבע,לא להילחץ ולא לדחוף אוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים