ילדה ששותה פחות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/07/2011 | 11:12 | מאת: אפרת

שלום ביתי בת שנתיים וחודשיים בשבועיים האחרונים אנחנו מנסים גמילה מטיטולים התחלנו עם זה בעקבות רצון של הילדה להוריד טיטול ולעשות בשירותים. אבל הגננת ואני הבחנו שלאחרונה היא שותה פחות אני מנסה בכל מיני דרכים (קרטיבים, שתיה ממותקת, בקבוק , כוס...) אבל זה לא משש עוזר היא שותה טיפה ומפסיקה. מה אפשר לעשות? לדחות את הגמילה? אודה על תשובתכם

לא בטוח ששותה פחות ,היא ילדה בריאה ולכן כשי תהיה צמאה תשתה , יש להמשיך כרגיל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים