ילדון רעב :-)

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/07/2011 | 17:42 | מאת: רינת

שלום ותודה מראש, בני בן שנה וחמישה חודשים מאז שנולד נמצא בסביבות אחוזון 3 ינק עד גיל שנה וחודשיים וגמל את עצמו, מאז אוכל רק מוצקים לאחרונה הגדיל מאוד כמויות במשך היום וכן החל להתעורר בלילה ולבקש אוכל אשמח לדעת האם ילדון שאוכל בשמחה 6 ארוחות ביום, פעיל מאוד ובעל ברזל תקין זקוק להשלמה של תמ"ל. כמו כן אשמח אם יש מתכון בריא לדייסה ( לתת בלילה ) תוצרת בית שאינה מבוססת על אבקות

סה"כ בסדר שאוכל כל 4-5 שעות ויעדיין זקוק לבקבוק ,לפעמים יש תקופות שהם זקוקים ליותר אוכל ולכן מתעוררים בליילה ,זה זמני נוסף לכך בארב את צריכה לתת ארוחה כמו ביצה עם גבינה וירקות ולחם ולאחר מכן את יכולה לתתדייסת סולת עלבסיס חלב או דייסת דגנים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים