הפסקת תמ?ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/07/2011 | 21:16 | מאת: נגה

ביתי בת שנה וחודשיים אחוזון 75 במשקל הולכת ומאוד פעלתנית כל הזמן רוצה לאכול אפילו אחרי שסיימה ארוחה אם היא רואה משהו אוכל היא רוצה ומתעצבנת אם לא מקבלת בעקבות זה נראה היה לי מיותר לתת לה גם תמ?ל מתי אפשר להפסיק עם התמ?ל ולמה היא אפ פעם לא שבעה מסיימת תמיד את כל האוכל בצלחת הבטן שלה מאוד גדולה ונפוחה לפעמים ממש נראה לי שהיא מתפוצצת

את צריכה לעשות סדר עם ארוחות ולשים גבולות ,העובדה שכל הזמן רוצה לאכול זה לא אומר שצריך לתת לה את לא חייבת לתת תמ"ל אבל את צריכה לדאוג שתקבל 3 מנות חלביות ביום לפחות (יוגורט ,גבינה וכו ) אני מציעה לך ללכת לדיאטנית ילדים שתאזן את התפריט

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים