השמנה אצל ילדה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/07/2011 | 19:33 | מאת: ליאור

הילדה בת 4 לא אוכלת הרבה תחת משמעת של אוכל\חטיפים\מתוקים אנו מבצעים איתה הליכות וספורט, היא אינה אוכלת הרבה שותה הרבה מים ופעילה גופנית, ועדיין משמינה, רופאת המשפחה לא יודעת מה להמליץ. ישנהאיזו הצעה או עצה??? תודה מראש, ליאור

סביר להניח שכמויות אוכל שהיא אוכלתת יחסית גדולות לגיל ולגודל שלה אצל ילדה בגיל הזה לא מצפים שתרד במשקל כי זה בלתי אפשרי מה שעושים מנסים לשמור על אותו משקל וממשיכה לצמוח ולכן משנים את היחס ,זה דורש תהליך אינטנסיבי מצד ההורים ולא דווקא מהילדה כי היא קטנה אני מציעה לפנות למרפאות להשמנת ילדים (בביתי חולים יש מרפאות כאלא כמו שיבא ,שניידר וכו )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים