טעימות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/07/2011 | 00:49 | מאת: מור

שלום רב ברצוני לדעת כמה דברים, בתי בת 3.5 חודשים, כשאתחיל לתת לה טעימות מה סדר הירקות ממה עדיף להתחיל? כמה פעמים ביום וכמה ימים צריך לתת את אותו ירק כדי לזהות אלרגיה? מתי כדאי לתת? האם כדאי לתת ירקות ואז פירות? תודה רבה

התחלת הטעימות בגיל 4 חודשים ,ומדובר על כפית 1 בלבד ביום את יכולה להחיל עם ירקות ולעבור לפירות בקשר לאלרגיה תמשיכי אותה טעימה 3 ימים (לדוגמא קישוא 3 ימים ולאבור לגזר למשל ) להזכיר טעימות ולא ארוחות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים