קושי ביציאות וכאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/07/2011 | 18:30 | מאת: קרן

שלום,בני בן 3 חודשים וניזון בעיקר מהנקה והשלמות מסימילאק טופ. בחודש האחרון החל לסבול מקושי ביציאות(אחת ליום או יומיים)- אחרי אכילת סימילאק בכמות שמעל 60 קושי המלווה בכאבי בטן קשים . הילד רגוע מאוד ורק אחרי שחולפות כמה שעות מהיציאה הקודמת וכאבי הבטן משגעים אותו הוא מתחיל לצרוח, אחרי היציאה הוא חוזר להיות רגוע.חשוב לציין גם שהקקי שלו יוצא אחרי הסימילאק מאוד מאוד סמיך. ניסינו בעצת הרופא לעבור לסימילאק צמחי היציאות הסתדרו אך הוא הפך להיות מאוד לא רגוע ועצבני במשך כל היום אז חזרנו לסימילאק הקודם. הבעיה היא שמתחיל להתייבש לי החלב ואני מפחדת להאכיל אותו בסימילאק כי אני יודעת שזה יגרום אח"כ לכאבים..מה לעשות?

את צריכה ללכת לרופא ילדים שלך ולספר שלא רגוע גם עם פורמולה צמחית ואולי צריך לתת פורמולה מפורקת כמו נוטרמיגן : השאלה היא האם יש רגישות לחלבון לחלב פרה וחלבון סוייה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים