גיוון בסוגי תמ"ל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/07/2011 | 00:28 | מאת: תמי

בתי בת חודשיים וחצי, אני משלבת הנקה ותמ"ל כתוספת, האם כדאי לנסות בכל סיומת אריזה תמ"ל אחר לגיוון הטעמים או שיש להדבק לסוג תמ"ל אחד אותו היא מכירה ואוכלת בצורה טובה? שאלה נוספת: היא ישנה בלילה 6 שעות בלי לבקש אוכל. האם להעיר אותה לאכול או להאכיל אותה מתוך שינה, או שמא עליי לחכות שתתעורר ותדרוש לבד כשתרצה?

את לא צריכה להחליף תמ"ל תני לה לישון והיא תתעורר לבד לאכילה

17/07/2011 | 17:56 | מאת: רוית

מסכימה לגמרי, אני לא חושבת שצריך להעיר את הקטנטנים בלילה, גם ככה הם מתעוררים כשמשהו מציק להם, אז למה גם להעיר אותם, ככה הם יהיו יותר רגועים ושלווים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים