בת 5 ימים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/07/2011 | 07:46 | מאת: רונית

היי, בתי בסה"כ בת 5 ימים ומשקלה כ-3 ק"ג, במשך היום אוכלת כל שעתיים-שלוש, אך במשך הלילה ישנה יחסית טוב ואני צריכה להעיר אותה כד לאכול- כל 4-5 שעות. כל האכלה כ-40-60 סמ"ק תמ"ל. בדר"כ לא פולטת ואם כן- כמות מאוד מועטה. 1. האם זה נורמלי? בבית ביולדות אמרו לי שהיא אמורה לאכול כ-30 סמ"ק. אני אמורה לצמצם לה את הארוחה, אולי זה מכביד עליה? 2. האם עלי להעיר אותה בלילה או לתת לה לישון כמה שהיא רוצה, אפילו יותר מ-5 שעות? תודה רבה מראש

לכי לפי הצורך שלה אם ביום אוכלת כל 2-3 שעות ובליילה הרווחים יותר גדולים בסדר גמור ואם פולטת הרבה תקטיני ב10 סמ"ק ואם פולטת מעט על תקטיני את הנפחים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים