יציאות פחותות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/07/2011 | 14:15 | מאת: תמי

שלום רב, בתי בת חודשיים וחצי. עד חודשיים ינקה, ומאז מסרבת לינוק בשל פיחות חלב בשדיים. אני משתדלת לשאוב לה (בקושי רב)- ל-5 ארוחות ביום, אוכלת 100-120 CC (כבר חודש לא מוכנה לאכול יותר ולא לעלות במינון), וארוחה-שתיים (בהתאם לכמות החלב שנשאב) נותנת לה סימילאק. מאז שהתחלתי לתת לה סימילאק היא עושה קקי פעם עד פעמיים ביום (במהלך 24 שעות). יש לציין שעם כל ארוחת הנקה הייתה עושה קקי (סה"כ היו 6-7 טיטולי קקי ביום). האם יכול להיות שלמרות שאוכלת סימילאק פעם-פעמיים ביום נהייתה לה עצירות? האם יש צורך לתת לה מים?

העובדה שיש לה יציאות פעמיים ביום זה לא נקרא עצירות ולכן אין שום בעייה את יכולה להמשיך אותו דבר הם יונקת או לוקחת תמ"ל את לא צריכה לתת מים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים