מטרנה סנסיטיב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/07/2011 | 12:24 | מאת: יעל

שלום, בני בן חודשיים וחצי, נולד בשבוע 36 במשקל 2225. לא היה בפגייה. כעת ניזון ממטרנה סנסיטיב בלבד. משקלו כ 4700. בבית החולים המליצו על תזונה ממטרנה סנסיטיב למשך כחודשיים, בנוסף התייעצתי עם 2 רופאות, כשהאחת המליצה להמשיך עד שיגיע לאחוזון 10 (והוא כבר הגיע) והשנייה טוענת שיש להמשיך עם מטרנה סנסיטיב עד גיל חצי שנה לפחות. אשמח לחוות דעתך. תודה מראש.

מכוון שנמצא בתוך עקומות גדילה (%10 ) אין צורך להמשיך עם סנסיטיב ואת יכולה להעביר אותו למטרנה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים