לא מוכן לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/07/2011 | 00:21 | מאת: הילה

שלום רב, ילדי בן שנה וחודש והתחיל לעשות בעיות באכילה ואני מאוד מודאגת ב 8:00 אוכל 120 מטרנה 10:00- פירות+טחינה או שקדיה אוכל מנה של 3 פירות 13:00-מנה בשרית+ פחמימה. עוד לפני שטועם מסרב עם הראש, אני ממש מתקשה להאכיל אותו איזה 5 כפיות 16:00- יוגורט+ביסקוויט- זה הדבר היחיד שאוכל ברצון 18:00- ביצה+ כף גבינה+ עגבניה מרוסקת+ חציפרוסת לחם 19:30- מנסה לתת לו בקבוק לפני השינה והוא לא מוכן- שותה אולי 30. אני מפחדת שתזונתו לקויה ותפגע בהתפתחותו, הוא לא מראה סימני רעב אע"פ הכמויות הקטנות(ישן 12 שעות בלילה רצוף). כל הסירוב החל בחודש האחרון. מה לעשות??? יש אפשרות לקבוע איתך גם באופן פרטי? אודה תשובתך, הילה.

את לא מחכה מספיק שעות בין הארוחות ,חכי לפחות 4 שעות בין ארוחות 8 בקבוק מטרנה 12 פירות 16 ארוחה בשרית 19-20 ביצה עם גבינה ובקבוק תמ"ל אם עושה בעיות על תדחפי אוכל ,לא רוצה לאכול על תיתני עד שיהיה רעב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים