עזרה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/07/2011 | 16:41 | מאת: רעות

שלום!!!הבת שלי בת שנה וחודש שוקלת בערך 9 קילו קצת פחות(נולדה 2.016)מגיל שבעה חודשים הפסיקה לאכול בקבוקים במהלך היום ולפני כחודש וחצי הפסיקה לאכול בקבוק בכלל אני נותנת לה בבוקר ובערב סימילאק אדוונס עם דייסה בכפית.לפני חודש התחלתי לעבור למוצקים בצהריים עד אז אכלה מרק טחון בהתחלה היא אכלה מאוד יפה אבל גם רק דברים מסויימים(למשל פתיתים היא תאכל בכל צורה פירה לא)אחרי כשבוע בערך כל האכלה בצהריים הפכה לסיוט היא עושה כיאלו היא מקיאה לכל מרקם(חביתה,לחם,גבינה לבנה) שאלתי היא האם אני אולי דוחפת אותה לאכול מוצק כשהיא עוד לא מוכנה ואני חייבת לציין שכשהיא רוצה היא אוכלת יפה מאוד מוצק.זה כל הזמן נראה כיאלו היא ישר בולעת ולא לועסת.אני ממש לא יודעת מה לעשות ואני גם לא רוצה לעשות את האכילה טראומטית אשמח לתשובה בהקדם

על תיתני מזונות שלא רוצה תרגילי אותה בהדרגה למזונות חדשים : על תכיחי לאכול אם עדיין את לא מסתדרת לכי לדיאטנית ילדים שתעשה לך סדר עם האוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים