הפסקה בין הארוכות בלילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/07/2011 | 18:53 | מאת: יאנה

שלום רב! ילד שלי בן 15 חודשים נמצא במשפחתון פרטי. לפי לו"ז הארוכות הוא אוכל ארוחה בשרית ב11.30-12 בצהריים ואז שינה ובשלוש כריך. בדרך כלל ב16.00 כשאני לוקחת אותו מהגן הוא כבר מתחיל להיות רעב והכי מאוכר ב17.00 הוא אוכל אצלי ארוחת ערב טובה. בדרך כלל הוא הולך לישון ב19.30 ישר אחרי אמבטייה. הבעייה היא שהוא כבר כל כך עייף שלא מוכן לא לשתות בקבוק ולא לאכול הוא רוצה לישון. בזמן אחרון התחיל להתעורר ב5 בבוקר מרוב רעב. השאלה שלי איך יוצאים ממעגל הזה. האם כדאי לתת לו בסביבות 22.00 בקבוק תוך כדי שינה (אגב ניסינו את זה והוא מסיים בקבוק וממשיך לישון) האם זה טוב? תודה רבה מראש

לא לתת לו לאכול תוך שינה לכי לפי הצורך הטבעי של הילד ואם מתעורר ב5 בבוקר לאכול זה בסדר גמור

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים