תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/07/2011 | 17:10 | מאת: שירי

היי הילד שלי בן שנה שוקל בסביבות ה8 קילו, הוא עדיין קם ב4-5 לבקבוק ושותה בקבוק גם לפני שינה בסביבות 20:00-20:30 העניין הוא שגם במהלך היום בגן ב14:30 בערך אוכל בקבוק , איך מתחילים להיגמל מבקבוק כמה בקבוקים ביום ילד בן שנה צריך לשתות 3-4 זה בסדר? בגן אוכל פירות בבוקר/כריך ב12:00 מרק ואני ב17:00 מכינה לו ארוחת ערב . האם זה בסדר ומספיק?

בגיל הזה הם אוכלים מקסימום 2-3 בקבוקי תמ"ל בוקר בקבוק תמ"ל בגן צוהריים (לפעמים כדי להירדם לוקים בקבוק תמ"ל ) א ביניים יוגורט א ערב : ביצה עם גבינה ולחם לדוגמא ובקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים