עזרה: מה לתת לאכול גיל שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/06/2011 | 13:55 | מאת: ליאור

שלום, בני בן שנה וחודש והיום אוכל: 08:00- מטרנה 180 10:30: מנת פירות מעוכים(בננה/תפוח/תפוז ולעיתים מלון+כפית שקדייה או טחינה) 14:00- מרק טחון עם הודו אדום ומגוון ירקות+עדשים כתומות (כמות המרק של 240) 17:00- מטרנה 180+ יוגרט טבעי 3% 19:30- בקבוק מטרנה לפני השינה של 180 שאלותי הן:1. האם לעת עתה הארוחות מזינות וטובות להתפתחותו 2. אני צריכה להחליף לו ארוחת מטרנה בארוחה מוצקה? 3. הוא לא מוכן לאכול טחון גס ובכלל עושה בעיות באוכל אבל אני משדלת ובסוף אוכל 4. הוא בקושי שותה מים(אם בכלל) ובגלל זה אני משאירה לו מטרנה כדי שיקבל את הנוזלים.. מה לעשות??

ארוחת 17 את לא צריכה לתת מטרנה ,תני לו רק יוגורטואם את רוצה להוסיף אוכל תנסי פנים של לחם עם טחינה או גבינה ובערב תתחילי לתת ארוחה ביצה עם גבינה ואבוקדו (בעונה ) או שוב ארוחה בשרית ובסוף בקבוק מטרנה מבחינת נוזלים הוא מקבל דרך המטרנה ועם הארוחות מוצקות יתחיל לשתות מים אם יהיה צמא ,לא ללחוץ בקשר למרקם תתקדמי ויהיהי בסדר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים